Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών : « Προς κ. Γιούνκερ, εκλογές στο Λουξεμβούργο πότε έχετε;»

 

 

Σχετικά με τις δηλώσεις του κ.Γιούνκερ ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ κ. Σωτήρης Στανωτάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Παρακαλούμε θερμά τον κ.Γιούνκερ να μας ενημερώσει πότε πρόκειται να γίνου οι εκλογές στο Λουξεμβούργο, ώστε και εμείς με τη σειρά μας, να του δώσουμε οδηγίες για το ποιούς ακριβώς πρέπει να ψηφίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.