Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Αποδοκίμασαν τον Αλ. Χρυσανθακόπουλου

Στο στόχαστρο μπήκε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αλέκος Χρυσανθακόπουλος.Το επεισόδιο έγινε λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ στο γυμναστήριο του Γυμνασίου της Κάτω Αχαϊας όπου ήταν προγραμματισμένη να γίνει η κοπή της πίτας του Δήμου Δυτικής Αχαίας. Οι συγκεντρωμένοι μόλις είδαν τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο κινήθηκαν προς το μέρος του και άρχισαν να τον αποκαλούν «καταπατητή του συντάγματος» απαιτώντας «να φύγει από το χώρο».
Αρχικά ο αχαιός Βουλευτής του ΛΑΟΣ προσπάθησε να κατευνάσει το πλήθος επιχειρώντας ν' ανοίξει μαζί του διάλογο, αλλά κάτω από τις αποδοκιμασίες αποχώρησε καλώντας τους σε δημόσιο διάλογο στην πλατεία της Αχαγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.