Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

Οι μασκαράδες του μνημονίου

Σε αυτή τη λαμπρή χρονική περίοδο, που μάλιστα είναι και ιστορική, λόγω της νέας σωτηρίας της χώρας των χρεοκοπημένων και εξαθλιωμένων Ελλήνων, αποφασίσαμε να τιμήσουμε αυτό που λαμβάνει χώρα σε αυτό τον τόπο, 365 μέρες το χρόνο, ήτοι το καρναβάλι.
Τώρα λοιπόν στις Απόκριες, όπου οι μασκαράδες παραδέχονται -σε αντίθεση με όλο τον υπόλοιπο χρόνο- πως είναι όντως μασκαράδες, λαμβάνουμε το θάρρος και την τιμή να προτείνουμε στους ευαγγελιστές των Μνημονίων και των τραπεζικών συμφερόντων μερικά αποκριάτικα κοστούμια που θα τους ταίριαζαν γάντι, και σύμφωνα πάντα με τις εξελίξεις των τελευταίων καιρών.
Το είχαμε κάνει και προ τεσσάρων ετών αυτό, με τους "πατριώτες" του Λά.Ο.Σ.. Όμως φέτος, λόγω των αλλεπάλληλων γεγονότων και της ιστορικότητας των ημερών, η ποικιλία των μασκαράδων μεγάλωσε, και έτσι σκεφτήκαμε να επαναλάβουμε λίγο πιο ολοκληρωμένα αυτή τη φορά το εν λόγω εγχείρημα.


Ο Φώτης Κουβέλης ντύνεται Ανδρέας Παπανδρέου.
Εμφανώς απογοητευμένος, ο σύντροφος Φώτης, από την πορεία και τη δυσμενή κατάληξη του ΠΑΣΟΚ, αποφάσισε να πάρει την τύχη του Κινήματος στα χέρια του, επανιδρύοντάς το με την σοσιαλδημοκρατική ΔΗΜ.ΑΡ..
Βέβαια, αν και συμμετέχει στο πάρτυ μασκέ του Μνημονίου, δεν μπορούμε να προσάψουμε ακόμα, σ' αυτόν και στον κύριο που ακολουθεί, τον χαρακτηρισμό του φιλομνημονιακού, γιατί το νεοσύστατο κόμμα του δεν ωρίμασε ακόμα όσο θα έπρεπε για να ανέβει σε αυτό το αξίωμα -αν και φαινόταν πως επιθυμούσε πάρα πολύ να συμμετέχει στην συγκυβέρνηση "σωτηρίας".
Το μέλλον πάντως προβλέπεται λαμπρό και αισιόδοξο, μιας και βαδίζει σταθερά, και κρατώντας το MEGA αγκαζέ, επάνω στα χνάρια του αειμνήστου Ανδρέα Παπανδρέου.
Μόλις ολοκληρωθεί η, ήδη εν εξελίξει, μετακόμιση και του τελευταίου πρασινοφρουρού από το ΠΑΣΟΚ στην ΔΗΜ.ΑΡ., θα ανατείλει ξανά ο ήλιος με το νταούλι και με το ζουρνά.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ JUNGLE REPORT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.