Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Κάνουν και καλαμπουράκι…

Ο κόσμος καίγεται και στη Βουλή κάνουν πλακίτσα... Κατά την έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών "Ρυθμίσεις συνταξιοδοτικού περιεχομένου και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής του μνημονίου", ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόρης Νιώτης, έδωσε το λόγο στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη. Όμως, ως αρμόδιος εισηγητής επενέβη ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ζήτησε να μιλήσει...

"Ένας θα μιλήσει", είπε ο κ. Νιώτης. "Να μιλήσει και ο κ. Λαφαζάνης", είπε χαμογελώντας ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, με τον οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε έντονη διαμάχη πριν από λίγες ημέρες στη Βουλή.
"Κατά παραχώρηση προς τον κ. Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης θα μιλήσουν και οι δύο", απάντησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.
"Θα μιλήσω ως αρμόδιος εισηγητής εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και κατόπιν ...πιεστικού αιτήματος του κ. Βενιζέλου και ο κ. Λαφαζάνης", είπε επίσης χαμογελώντας ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.