Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

«Η κυβέρνηση καταρρέει κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή»

Πώς σχολιάζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ τις δραματικές εξελίξεις

«Η κυβέρνηση καταρρέει κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή»«Μπρος στη λαϊκή αγανάκτηση και αντίδραση, τα κόμματα της συγκυβέρνησης παραπαίουν και φανερώνεται η αδυναμία τους να διαπράξουν το νέο μεγάλο αποτρόπαιο έγκλημα που έχουν συναποφασίσει υπηρετώντας την πλουτοκρατία και την ευρωλυκοσυμμαχία» αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τις δραματικές πολιτικές εξελίξεις.
Παράλληλα το ΚΚΕ καλεί σε «πανεργατική, λαϊκή συμμαχία τώρα και αντεπίθεση για να μην ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση».
Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «η κυβέρνηση Παπαδήμου καταρρέει κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή και τα αδιέξοδα που μας οδήγησε η πολιτική της» και χαρακτηρίζει «μονόδρομο» την παραίτηση του πρωθυπουργού και την προκήρυξη εκλογών.
«Είναι η στιγμή ο λαός να βάλει αποφασιστικά τη σφραγίδα του στις εξελίξεις. Η ριζοσπαστική και ανανεωτική αριστερά με την ενωτική της δράση θα είναι παρούσα με όλες τις δυνάμεις, ανταποκρινόμενη στην πλατειά λαϊκή απαίτηση να υπάρξει μια νέα πορεία για τον τόπο και την κοινωνία» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.