Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

 

Την παραίτησή του ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας Εμίλ Μποκ μετά από αρκετές εβδομάδες διαδηλώσεων σε ολόκληρη τη χώρα εναντίον των μέτρων λιτότητας. «Είναι ώρα για σημαντικές πολιτικές αποφάσεις. Από αυτή την άποψη, πήρα την απόφαση να υποβάλω...

την παραίτηση της κυβέρνησής μου», ανακοίνωσε ο Μποκ μετά από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, προβάλοντας ως λόγο την πρόθεσή του «να αποκλιμακώσει την πολιτική και κοινωνική ένταση στη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.