Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Κύμα φυγής από το ΠΑΣΟΚ - Παραιτήθηκε ο βουλευτής Άρτας Π. Στασινός και δέκα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου

 

Μετά τη χθεσινή παραίτηση του υφυπουργού Εργασίας Γιάννη Κουτσούκου λόγω της αδυναμίας του  όπως δήλωσε να εφαρμοσεί τα νέα μέτρα, την παραίτηση του από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε σήμερα ο βουλευτής Άρτας Παύλος Στασινός  λόγω διαφωνίας του με τα μέτρα του νέου οικονομικού προγράμματος. Απο λεπτό σε λεπτό αναμένεται να φθάσει στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, η επιστολή παραίτησης τού.

Την παραίτησή τους υπέβαλαν και δέκα του μέλη τουΕθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και απέστειλαν επιστολή στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ζητώντας από τους βουλευτές...

της παράταξης να καταψηφίσουν τα μέτρα του νέου Μνημονίου.

Την ίδια ώρα, την πρόθεσή του να παραιτηθεί από βουλευτής ανακοίνωσε στην κυρία Βάρτζελη ο κ. Νίκος Ζωίδης, για να την μεταβιβάσει στον πρόεδρο του Κινήματος κ. Γ. Παπανδρέου. «Θα παραιτηθώ από βουλευτής αν ψηφιστεί η κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά όπως προβλέπει το νέο Μνημόνιο» δήλωσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ.

Το πρωί της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Κάραβελ συγκεντρώθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που εκλέγονται σε νησιωτικούς νομούς για να συζητήσουν το θέμα της κατάργησης του μειωμένου ΦΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.