Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Αλέκα Παπαρήγα: Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

«Η πρότασή μας είναι εφικτή» τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε ότι το μόνο που δεν είναι ρεαλιστικό είναι ο συσχετισμός δυνάμεων στο κοινοβούλιο.
Η ΓΓ του ΚΚΕ, επανέλαβε ότι δεν αναγνωρίζει το χρέος και υποστήριξε ότι το μνημόνιο πέτυχε γιατί στόχος του ήταν να αφαιρέσει τα δικαιώματα από τους εργαζόμενους.

«Οι θυσίες του λαού δεν γίνονται για να μειωθεί το δάνειο, το χρέος μεγαλώνει, τα ελλείμματα μεγαλώνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά και διερωτήθηκε εάν είναι δυνατόν «να θεωρείτε μία χώρα σωσμένη όταν ο λαός εξαθλιώνεται».

Κατηγόρησε τα κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι είναι σύμμαχοι με τους διαπραγματευτές και όχι αντίπαλοι και απέρριψε το ενδεχόμενο ενότητας των κομμάτων της αριστεράς. «Δεν έχουμε καμία σχέση με τις προτάσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν θα κάνουμε καμία διαπραγμάτευση και δεν πρέπει να αθροίζονται ανόμοια ποσοστά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος κάλεσε τους πολίτες να πάρουν μέρος στη διαδήλωση που διοργανώνει το ΚΚΕ σήμερα το απόγευμα στις 18.00 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη υποστηρίζοντας ότι «η δανειακή σύμβαση μπορεί να ανατραπεί μόνο εάν κατέβουν εκατομμύρια πολίτες στους δρόμους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.