Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Πηδάνε από το καράβι τα ποντίκια του Μνημονίου- Τρέχουν να σώσουν το τομάρι τους

 

Το γράψαμε και χτες. Φεύγουν ένας ένας οι πρώτοι υπεύθυνοι που έφτασαν το λαό στην εξαθλίωση θέλοντας να σώσουν την τελευταία ώρα το τομάρι τους. Πηδώντας από το καράβι σαν ποντίκια.
Το τελευταίο δίωρο είχαμε άλλες τρεις παραιτήσεις. Οι δυο του ΛΑΟΣ, ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης, είπαν ότι... παραιτούνται αλλά θα ψηφίσουν τα μέτρα. Διαφωνούν δηλαδή με τον Καρατζαφέρη αλλά προσωπικά δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν αυτή η διαφωνία είναι αληθινή ή "πέτσινη". Φτιαχτή δηλαδή.
Ακολούθησε η Μαριλίζα. Η Ξενογιαννοκοπούλου, το παιδί του κομματικού σωλήνα, η εκλεκτή του Παπανδρέου σήκωσε ανάστημα και δηλώνει ότι διαφωνεί με τα μέτρα που ακολουθούν τη δανειακή σύμβαση.
Μωρε τι μας λέτε όλοι εσείς οι όψιμοι επαναστάτες. Δεν το ξέρατε ότι η πτώχευση του λαού είναι μονόδρομος με τα μέτρα που παίρνετε δυο χρόνια τώρα; Τώρα σας ήρθε η φώτιση ή τώρα καταλάβατε ότι κινδυνεύετε όλοι σας από μια άτακτη εξέγερση του εξαθλιωμένου λαού που δεν έχει τίποτα να χάσει παρά μόνο τις αλυσίδες του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.