Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Έρευνα ψυχιάτρων: Συμπεριφορές που χρήζουν πιθανότατα «θεραπείας» εμφανίζουν οι Έλληνες πολιτικοί!

Κάτι είχαμε ψυλλιαστεί αλλά τώρα έχουμε και την επιβεβαίωση της επιστήμης…Συμπεριφορές που χρήζουν περαιτέρω εξέτασης και πιθανότατα «θεραπείας», εμφανίζουν οι Έλληνες πολιτικοί που αποτέλεσαν ερευνητικό πεδίο και αντικείμενο επιστημονικής μελέτης ψυχιάτρων.
Η οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση εξετάστηκε από το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Επαγγελματιών Ψυχιάτρων Ελλάδας και σύμφωνα με την γνωμάτευση το πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει, οι πολιτικοί μας είναι δίγλωσσοι και αλαζόνες, κρύβουν την πραγματικότητα και κατασκευάζουν μια δική τους.

πηγή:

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.