Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

Έσβησε πρόωρα λόγω ψύχους

Και δεύτερος νεκρός στην Ελλάδα, εξαιτίας του πρωτοφανούς ψύχους. Έσβησε σε ηλικία μόλις 30 ετών στην ορεινή Ξάνθη

Μετά τον άτυχο 74χρονο που ξεψύχησε από το κρύο μέσα στο σπίτι του στον Σκόπελο της Λέσβου, ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του, εξαιτίας του παγετού που πλήττει την ορεινή Ξάνθη και μάλιστα σε ηλικία 30 ετών.

Τον άτυχο νεαρό βρήκε ο ίδιος ο πατέρας του με χαμένες τις αισθήσεις του στην δασική περιοχή Άλμα, όπου είχε πάει για να κόψει ξύλα για το τζάκι τους.

Αμέσως τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 30χρονος άνδρας ένιωσε αδιαθεσία τη στιγμή που έκοβε ξύλα και ακούμπησε σε ένα δέντρο για να ξεκουραστεί.

Φαίνεται ωστόσο, ότι η καρδιά του δεν άντεξε την πολική θερμοκρασία των -10 βαθμών Κελσίου και τελικά ξεψύχησε.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.