Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Ρεκόρ τούμπας

Στο βιβλίο γκίνες για ρεκόρ τούμπας διεκδικεί να μπει ο Γ. Καρατζαφέρης, όπως γράφει η εφημερίδα Δημοκρατία. Ο κ Καρατζαφέρης ο οποίος βλέπει το κόμμα του να βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης ετοιμάζει νέα κυβίστηση και τώρα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει «ναι» στα άρθρα του εφαρμοστικού για να μην του φύγει κι άλλος βουλευτής. Το χαλί για την κωλοτούμπα, όπως γράφει η εφημερίδα, στρώθηκε από εχθές με δελτίο τύπου του κόμματος όπου Γερμανός δημοσιογράφος ρώτησε ένα θα ψηφιστεί ο εφαρμοστικός νόμος και ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε ότι «δεν μπορεί να πει κανείς με ένα ναι ή όχι. Είναι μία σειρά πραγμάτων που πρέπει να μελετήσουμε όλα σε βάθος. Σε ότι αφορά εμάς, θα συγκληθεί το εκτελεστικό μας γραφείο να δούμε τι μπορούμε να αποδεχθούμε».

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.