Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Κ.Κ.Ε: «Διαμαντοπούλου, η υπουργός της φωτοτυπίας και της ασιτίας»

Σφοδρή κριτική στην υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου ασκεί το ΚΚΕ με αφορμή την δημοσιοποίηση της πρότασης για το νέο λύκειο και τις νέες εισαγωγικές εξετάσεις.

Ειδικότερα, το Κομμουνιστικό Κόμμα αναφέρει ότι «η υπουργός Παιδείας, γνωστή ως υπουργός της φωτοτυπίας και της ασιτίας των μαθητών, με τις εξαγγελίες για το «"νέο Λύκειο" και το εξεταστικό κάνει το δικό της παιχνίδι στην επιχείρηση ανασύνθεσης του σάπιου αστικού πολιτικού συστήματος».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «τη στιγμή που η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου έχει ρίξει στα τάρταρα τη ζωή των λαϊκών οικογενειών και των παιδιών τους, τη στιγμή που η ανεργία των νέων θερίζει, μόνο ως πρόκληση μπορεί να εκληφθεί η δημαγωγία περί αποβολής του άγχους, η δήθεν επιλογή με βάση τις κλίσεις και η καραμέλα περί "ελεύθερης πρόσβασης"».

Το ΚΚΕ καλεί τη λαϊκή οικογένεια και τα παιδιά της «να αντιπαλέψουν το νέο μορφωτικό οδοστρωτήρα, να διεκδικήσουν σύγχρονη, ολόπλευρη δημόσια και δωρεάν παιδεία, δουλειά για όλους, κόντρα στην πλουτοκρατία και τα κόμματά της που τους θέλουν "ναρκωμένους"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.