Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Α. Γλέτσος: «Και δέκα πιστόλια να έχει ο άλλος πάνω του θα με πιάσουν τα γέλια»

Για τις απειλές που έχει δεχτεί για τη ζωή του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Απόστολος Γκλέτσος. «Δεν φοβάμαι κανέναν άνθρωπο. Φοβάμαι τις αρρώστιες, έχω φόβο Θεού, αλλά άνθρωπο δεν μπορώ να φοβηθώ. Και δέκα πιστόλια να έχει πάνω του ο άλλος, το μόνο που μπορεί να πάθω είναι....

να με πιάσουν τα γέλια », αποκαλύπτει ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό Εγώ και καταλήγει αποκαλύπτοντας πως τον έχουν απειλήσει με όπλο. «Έχει τύχει κι αυτό. Επίσης, μετά τα όσα έγιναν στα διόδια, με έπαιρναν τηλέφωνο, με απειλούσαν, μου έλεγαν διάφορα, ίσως να ήταν φαρσέρ... Με έπιαναν τα γέλια. Η απειλή από μόνη της είναι γελοία. Σημαίνει ότι είσαι σε αδυναμία και το «παίζεις». Ή κάνεις κάτι ή δεν το κάνεις», καταλήγει.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.