Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Συσσίτια σε σχολεία της Θεσσαλονίκης

Συσσίτια σε σχολεία της Θεσσαλονίκης
Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε το ποσό των 32.000 ευρώ

Δίπλα στους γονείς με οικονομικά προβλήματα, που αδυνατούν ακόμα και να δώσουν πρωινό στα παιδιά τους, βρίσκεται ο δήμος Θεσσαλονίκης. Από σήμερα ο δήμος, σε συνεργασία με τα κυλικεία των σχολείων, ξεκινά τη διανομή πρωινού σε μαθητές που δεν έχουν κολατσιό.
Για το λόγο αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε το ποσό των 32.000 ευρώ για τους 600 μαθητές που πάνε νηστικοί στο σχολείο.
Σύμφωνα με το Δημοτικό Σύμβουλο, εντεταλμένο για θέματα Παιδείας Αντώνη Καρούμπη, ο δήμος Θεσσαλονίκης κατέγραψε τις τελευταίες εβδομάδες τον αριθμό των μαθητών, στα σχολεία της δικής του γεωγραφικής ενότητας, που στερούνται πρωινού. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, το 1,9 % των μαθητών όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων δεν τρώει πρωινό, δηλαδή 600 παιδιά σε σύνολο 33.500.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.