Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ προς Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ και Α. ΠΑΠΑΡΗΓΑ

Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ προς Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ και Α. ΠΑΠΑΡΗΓΑ (Ηχητικό)

ΑΚΟΥΣΤΕ: "Φώτη, ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά μας χωρίζουν και δεν έχουμε αυτή την στιγμή την πολυτέλεια να κοιτάμε ο καθένας το μαγαζάκι του. Αλέκα, δεν έχεις το δικαίωμα να κρατάς μαντρωμένο τον κόσμο του ΚΚΕ... Δεν θέλεις να μετάσχεις σε μια κοινή κυβέρνηση της Αριστεράς; Βάλε τους δικούς σου ειδικούς και τους δικούς σου επιστήμονες..., όπως έκανε παλιά το ΚΚΕ..., δώσε στήριξη, δώσε ανοχή..." δήλωσε νωρίτερα στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, ο Βουλευτής Β' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ακούστε το ηχητικό εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.