Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (5 μ.μ.)

ΠΑΡΟΝΤΕΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - Μ. ΓΛΕΖΟΣ

ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ (5 μ.μ.)

Οι πλατείες σε όλη την Ελλάδα και πρώτα από όλα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ξαναζωντανεύουν, απευθύνοντας νέα πιο οργανωμένα και ενωτικά μηνύματα, ενάντια στο νέο καταστροφικό μνημόνιο, για μια θετική προοδευτική διέξοδο από την κρίση.

Πολιτικοί και συνδικαλιστικοί κύκλοι υπογράμμιζαν ότι αναμένεται, παρά τις αντιξοότητες του κρύου και της βροχής, μεγάλη λαϊκή συμμετοχή, πρώτα απ' όλα στο Σύνταγμα στην Αθήνα, έξω από τη Βουλή. Το αγωνιστικό παρόν, όπως έχουν δηλώσει, με κάλεσμα τους στους πολίτες για συμμετοχή, θα δώσουν στο Σύνταγμα και οι Μανόλης Γλέζος και Μίκης Θεοδωράκης.

Αυτή την ώρα που κυβέρνηση και κατεστημένο επιχειρούν την κατατρομοκράτηση του λαού και τον ωμό εκβιασμό του, πως αν δεν αποδεχθεί το νέο μνημόνιο, τον αναμένει η "κόλαση", έχει κρίσιμη πολιτική σημασία η μαζική παρουσία των πολιτών έξω από τη Βουλή, στο Σύνταγμα και πρώτα απ' όλα της ελληνικής νεολαίας!

Στις 14.00 το μεσημέρι αναμένεται να ξεκινήσει η συζήτηση και ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για το Μνημόνιο και το PSI.

Σημειώνεται ότι κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα.

ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων, μαζί με τις λαϊκές συνελεύσεις των γειτονιών και των πλατειών, συγκεντρώνονται στις 17.00 στο Σύνταγμα για διαμαρτυρία μπροστά στη Βουλή.

Την ίδια ώρα (17.00), το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στην Ομόνοια.

ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης καλεί σήμερα (Κυριακή 12/2) σε συγκέντρωση στις 17.00 στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Τα πρωτοβάθμια σωματεία καλούν με ανακοίνωση τους σήμερα σε προσυγκέντρωση στις 16.00 Τσιμισκή με Αριστοτέλους, ενώ αμέσως μετά θα συμμετάσχουν στην λαϊκή συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.