Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει μέχρι τέλος Μαρτίου

 

Ο John Paulson, που θεωρείται ως ένας από τους δυνατότερους ''παίκτες'' της παγκόσμιας αγοράς, δεν ''μάσησε'' τα λόγια του στη συνέντευξη που έδωσε στο Bloomberg Businessweek. ''Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει μέχρι το τέλος Μαρτίου, προκαλώντας μάλιστα τη διάλυση της ζώνης του ευρώ'' είναι η ξεκάθαρη εκτίμηση του. Όπως προσθέτει μάλιστα τυχόν ελληνική χρεοκοπία θα ''σοκάρει'' το παγκόσμιο σύστημα περισσότερο και από την κατάρρευση της Lehman Brothers το 2008, γιατί ''το ευρώ δεν είναι διασφαλισμένο για ένα τέτοιο ενδεχόμενο''.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.