Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

Θέλει μισθούς Ουγκάντας

Να γίνει η Ελλάδα Ουγκάντα σε ό,τι αφορά στους μισθούς και τα δικαιώματα των εργαζομένων, πρότεινε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, επιβεβαιώνοντας ότι παρά τους σαλτιμπαγκισμούς του για να διασκεδάσει τη λαϊκή οργή, παραμένει αφοσιωμένος στην υλοποίηση της βάρβαρης για το λαό πολιτικής. Μιλώντας στον ρ/σ «ΦΛΑΣ» με κυνισμό δήλωσε: «Στο θέμα της ανταγωνιστικότητας, είναι δυνατόν να βρίσκεται η Ελλάδα πίσω από την Υεμένη, την Ουγκάντα και τα Σκόπια; Κάτι πρέπει να γίνει». Τι να γίνει; Προφανώς αυτό που έλεγε ο υπουργός του στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χτες, να πέσουν δηλαδή τα μεροκάματα των Ελλήνων ναυτεργατών στο ύψος των Φιλιππινέζων, που ναυτολογούνται από τους δουλέμπορους και δεν ξέρουν τι θα πει συλλογική σύμβαση και συνδικαλιστικά δικαιώματα, για να γίνουν οι εφοπλιστές πιο ανταγωνιστικοί στον παγκόσμιο καπιταλιστικό στίβο. Αυτό επιδιώκει ο Καρατζαφέρης για όλη την εργατική τάξη και μ' αυτό το στόχο συμπράττει με το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, τους εργοδότες και τους εργατοπατέρες. Για να δικαιολογήσει, μάλιστα, την κόλαση που ετοιμάζουν για το λαό, κατέφυγε στην κινδυνολογία, ισχυριζόμενος πως η άλλη επιλογή είναι η πτώχευση, που «είναι αίμα. Κατάντια. Θα σερνόμαστε για 20 χρόνια για να μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι σαν χώρα πάλι». Δηλαδή, αιματοχυσία και χάος, αν ο λαός δε δεχτεί να γίνει δούλος στα αφεντικά και αποφασίσει ο ίδιος να βγει στο προσκήνιο και να επιλέξει το δρόμο ανάπτυξης που απαντάει στις σύγχρονες ανάγκες του. Τα ίδια έγραψε και σε επιστολή του στους Ευρωπαίους αξιωματούχους, προειδοποιώντας έμμεσα ότι πρέπει να δουν πιο προσεκτικά τις εξελίξεις στην Ελλάδα, αφού η λαϊκή δυσαρέσκεια ενδέχεται να οδηγήσει σε «έκρηξη» που θα ξεφύγει «απ' τα ελληνικά σύνορα». Το λαό φοβούνται και τη δύναμή του. Να τους πληρώσει ο λαός με το ίδιο νόμισμα. Με κλιμάκωση της οργάνωσης και της πάλης για το εμπόδισμα των βάρβαρων μέτρων, για την ανατροπή της κυρίαρχης πολιτικής, των κομμάτων και των μαντρόσκυλων τύπου ΛΑ.Ο.Σ. που την υπηρετούν και την υπερασπίζονται.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.