Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Γενική απεργία Τρίτη ή Τετάρτη

 

images_10.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο συνεδριάζουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ εκτάκτως στις 8 το πρωί, με στόχο την απόφαση άμεσης κήρυξης πανελλαδικής Γενικής Απεργίας, μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων κυβέρνησης και τρόικας. Τρίτη και Τετάρτη οι πιο πιθανές ημέρες της απεργίας, με τις αριστερές παρατάξεις να πιέζουν για ξεκάθαρο πολιτικό χαρακτήρα των κινητοποιήσεων και βασικό αίτημα την πτώση της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.