Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

Οδεύουν προς ΣΥΡΙΖΑ και Κουβέλη…

 

Σκορποχώρι» ήταν η λέξη που χρησιμοποιούσαν προ ημερών σε συζήτησή τους διάφορα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ (Πάτρας) προκειμένου να περιγράψουν την κατάσταση που επικρατεί. Κι αυτό με αφορμή το... μαζικό κύμα φυγής πρώην «συντρόφων» από το κίνημα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται σε τοπικό επίπεδο μία άνευ προηγουμένου κομματική μετανάστευση. Πολλά από τα πρώην κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ κινούνται προς το κόμμα του Φώτη Κουβέλη ή προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Μαθαίνουμε μάλιστα ότι προς το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα «έκλεισαν» ήδη δύο από τα πιο παλιά και τρανταχτά ονόματα του τοπικού ΠΑΣΟΚ που προέρχονται από τον συνδικαλιστικό χώρο.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.