Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Φοβάμαι την λαϊκή εξέγερση, φοβάμαι τον Κομμουνισμό ...

 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου προς τον Γιώργο Καρατζαφέρη, γιατί δεν ζητά εκλογές απο την στιγμή που θεωρεί πως η παρούσα σύμβαση δένει την Ελλάδα για τα επόμενα 40 χρόνια ως προτεκτοράτο στο γερμανικό κεφάλαιο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απάντησε πως "Υπο τις παρούσες συνθήκες θα έλθει η Αριστερά στα πράγματα. Φοβάμαι μια εξέγερση. Οι Ευρωπαίοι στέλνουν την Ελλάδα στον Κομμουνισμό."

Την δημοκρατία, που επικαλέσθηκε αρκετές φορές στον λόγο του όταν εξηγούσε πως ναι μεν δεν θα ψηφίσει την σύμβαση (μπας και αναστηλωθούν τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά του ΛΑΟΣ) αλλά θα παραμείνει στην κυβέρνηση, την ξεχνά όταν έρχεται η στιγμή να εκφράσει ο λαός την θέλησή του.
Δημοκράτες μου !

(κατα το ... πελάτες μου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.