Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Αλ. Παπαρήγα: Ο λαός να γίνει θύτης με θύματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ...

Κάλεσμα στο λαό με τη συμμετοχή του στις απεργιακές κινητοποιήσεις να ανατρέψει την κυβέρνηση για να μην ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση απηύθυνε η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, τονίζοντας ότι  τα ψέματα τελείωσαν και ότι πλέον η ευθύνη είναι ατομική.
Οπως είπε, οι πολίτες πρέπει να εμπιστευθύν πια τις κατευθύνσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ. «Ο λαός», πρόσθεσε, «πρέπει να μην αισθάνεται θύμα, πρέπει να γίνει ο θύτης, να μετατρέψει σε θύματα τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ το ΛΑΟΣ, όλοι αυτοί πρέπει να πληρώσουν ακριβά».
Η κ. Παπαρήγα τόνισε ακόμη ότι εάν ο λαός «θέλει να γλιτώσει από την τρόικα, πρέπει να παλέψει για την αποδέσμευση της Ελλάδας από την ΕΕ
Πρέπει να εκμηδενίσει της δύναμη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και να παρεμποδίσει ψεύτικες λύσεις που του προτείνουν».
Επιπλέον, σημείωσε ότι με την ανατροπή της κυβέρνησης και την διεξαγωγή εκλογών «πρέπει να γίνει ένα βαθύ ρήγμα που ταυτίζεται με την συμπόρευση με το ΚΚΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.