Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.

 

Γιατί το πακέτο αφορά εμάς κι όχι εκείνους.
Γιατί κι αν μας αφαίρεσαν το δικαίωμα ψήφου στις κάλπες υπάρχει πάντα το δικαίωμα ψήφου στους δρόμους.
Γιατί ακόμα κι αν δεν καταφέρουμε να αποτρέψουμε το αίσχος
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ.
Οι δανειστές, οι κυβερνώντες και οι λαοί που παρακολοθούν
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Τη Κυριακή πρέπει να ψηφίσουμε όλοι στο δικό μας Κοινοβούλιο.
Γιατί ότι υπογραφεί θα ορίσει τις ζωές μας, τις ζωές των παιδιών και τις ζώες των αγέννητων παιδιών.
Δεν χρειάζεται να είμαστε οικονομολόγοι για να κατανοήσουμε μερικές πολύ απλές και δραματικές αλήθειες.
Αυτά τα μέτρα δεν δίνουν ούτε μια ελπίδα για το μέλλον της Ελλάδας και του λαού. Δεν υπάρχει κανένας από τους νόμους αυτού που στο πνεύμα του να υπάρχει η προοπτική ανάκαμψης, ανάπτυξης και ελάχιστης έστω μελλοντικής ευημερίας.
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ
ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ
Μας απειλούν με το κίνδυνο χρεοκοπίας. Σκεφτείτε την Ελλάδα σαν ένα φτωχό εργαζόμενο. Πολλές φορές στη ζωή μας χρειάστηκε να κάνουμε σοβαρές επιλογές και πολύ δύσκολες. Σκεφτείτε το παιδί σας να είναι σε μια δουλειά που για να την κρατήσει ο εργοδότης θα ζήταγε να το πηδάει. Θα λέγατε στο παιδί σας κράτα τη θέση σου άφησε να σε πηδάει να κάνει το κέφι του για να μην πεινάσεις?
Αυτό μας έμαθαν οι παππούδες μας? Θα μας συμβούλευαν να γίνουμε πουτάνες για να εξασφαλίσουμε το φαγάκι μας ή θα μας έλεγαν να πεινάσεις , να υποφέρεις αλλά να μην υποκύψεις ποτέ?
Η Τρόικα και οι υπάλληλοί της νομοθετούν και διατάζουν σύμφωνα με τις δικές τους προτεραιότητες. Ούτε μια ευκαιρία δεν μας έδωσαν να μάθουν ποιες είναι οι δικές μας.
Ας ψηφίσουμε λοιπόν εμείς μόνοι μας χωρίς την έγκρισή τους για το τι θέλουμε.
Ραντεβού τη Κυριακή στις δικές μας εκλογές. Όλοι μαζί. Με μια φωνή.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.