Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο υπ. Εργασίας

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτήν την ώρα έξω από το κτίριο του Υπουργείου Εργασίας στην Σταδίου, από περίπου 150 μέλη του ΠΑΜΕ, των Οργανισμών Εργατικής Κατοικίας και Εστίας, που τελούν υπό κατάργηση και οικοδόμους που τους συμπαραστέκονται.

φωτογραφία αρχείου

φωτογραφία αρχείου

Παράλληλη διαμαρτυρία πραγματοποιούν και συνταξιούχοι της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αντιδρώντας στη μείωση των αποθεματικών του Ταμείου τους εξαιτίας της απομείωσης των κρατικών ομολόγων που αυτά κατέχουν.

Μέλη του ΠΑΜΕ έχουν συγκεντρωθεί και έξω από τα γραφεία του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, Σολωμού και Πατησίων, στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.