Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη, συντονιστή της Επιτροπής Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την χθεσινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για μειώσεις στις κύριες και στις επικουρικές συντάξεις

 

«Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές» οι κόκκινες γραμμές Παπαδήμου - Παπανδρέου – Σαμαρά για τις συντάξεις μετατράπηκαν σε κόκκινες κορδέλες, αφού του Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε το «τσεκούρωμα» των επικουρικών και των κύριων συντάξεων μετατρέποντάς τες σε φιλοδωρήματα και τους συνταξιούχους σε φτωχούς ζητιάνους.

Πρόκειται για την πιο απάνθρωπη και βάρβαρη επίθεση που γνώρισαν μέχρι σήμερα οι συνταξιούχοι στη χώρας μας, των οποίων οι συντάξεις επιστρέφουν στην αγοραστική δύναμη της δεκαετίας του 1950.

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ που συμφωνεί με την τρόικα σε μέτρα που οδηγούν στην φτωχοποίηση και την απελπισία τους συνταξιούχους θα πρέπει να ντρέπεται και να «μας αδειάσει τη γωνιά» το γρηγορότερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.