Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

Ερώτηση Παπαδημούλη για την κατάργηση του Πράσινου Ταμείου

Στη Βουλή φέρνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης με ερώτησή του, την κατάργηση του Πράσινου Ταμείου, οι πόροι του οποίου προορίζονταν για έργα περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος και υλοποίηση αστικών αναπλάσεων.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ότι με βάση πρόσφατη τροπολογία στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, το 95% των πόρων που εισπράττονται υπέρ του Πράσινου Ταμείου από τις ρυθμίσεις για τους ημιυπαίθριους και την τακτοποίηση των αυθαιρέτων και την είσπραξη των προστίμων για περιβαλλοντικά εγκλήματα, καταλήγει τελικά στον κρατικό προϋπολογισμό για την κάλυψη μαύρων τρυπών.
Ο Δ. Παπαδημούλης εγκαλεί την κυβέρνηση Παπαδήμου γιατί συνεχίζει το έργο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ αλλά και της προηγούμενης της ΝΔ, να λεηλατεί τους πόρους του Πράσινου Ταμείου και ρωτά για ποιο λόγο το Πράσινο Ταμείο καταργείται στη πράξη και γιατί χρήματα που προορίζονταν για την προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος καταλήγουν να καλύπτουν τις μαύρες τρύπες του προϋπολογισμού και τις αστοχίες της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.