Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

ΣΟΚ: ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ ΙΣΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

 

ΕΚΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ DATA RC!

Η "Iskra" αναδημοσιεύει, όπως κάνει συνήθως, χωρίς κρίσεις και σχόλια για την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητά της, στοιχεία από τη δημοσκόπηση της εταιρείας DATA RC, που έγινε στην πόλη της Πάτρας, για λογαριασμό της εφημερίδας "Πελοπόννησος" (Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου).

Στην έρευνα με τίτλο "Αχαϊκό Βαρόμετρο Ιανουαρίου", εμφανίζονται σοκαριστικά στοιχεία σχετικά με την κατάρρευση των ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ, αλλά και την εκρηκτική άνοδο των δυνάμεων της κομμουνιστικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς!

Αν, μάλιστα, προβούμε στην πράξη της άθροισης των ποσοστών της πρόθεσης ψήφου για ΠΑΣΟΚ - ΝΔ θα δούμε ότι ισούνται με τα αντίστοιχα ποσοστά για ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ, ήτοι 29,5%!

Τα στοιχεία της έρευνας έχουν ως εξής:

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ:

ΠΑΣΟΚ: 12,4%

ΝΔ: 17,1%

ΚΚΕ: 15,8%

ΔΗΜΑΡ: 14,8%

ΣΥΡΙΖΑ: 13,7%

Οικολόγοι-Πράσινοι: 12,7%

ΛΑΟΣ: 5,1%

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.