Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Κρυάδες Καρατζαφέρη

Με ένα από τα γνωστά (κρύα) τσιτάτα που λέει κάθε μέρα, επέλεξε ο Καρατζαφέρης να σχολιάσει τις πληροφορίες, ότι οι τροικανοί επιθυμούν να συμμετέχουν στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ φέρεται να είπε: “θα πάμε όταν φύγουν οι Μουσαφίρηδες”. Είναι προφανές πως ο....ν λαλίστατος Καρατζαφέρης, θέλει να ξεχάσει τις… ένδοξες ημέρες, όταν ψήφιζε το πρώτο μνημόνιο, τα μεσοπρόθεσμα κι όταν εκθείαζε το ρόλο του ΔΝΤ που θα μας «έσωζε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.