Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Η φωτογραφία της χρονιάς:Βενιζέλος – Σόιμπλε σε… μοναδική αποτύπωση!

Ο φακός μπορεί να παίξει παιχνίδια και να δημιουργήσει εντυπώσεις και αυτό είναι γνωστό.

Μπορεί από την άλλη, όμως, να αποτυπώσει σε ένα κλικ όσα θα ήθελε κανείς σελίδες ολόκληρες για να περιγράψει. Εξάλλου, πολλές φορές οι κινήσεις του σώματός μας είναι ο καλύτερος καθρέπτης της ψυχολογίας μας. Γι' αυτό και λένε πως μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις.

Η άνωθεν φωτογραφία, που δείχνει τον Ευάγγελο Βενιζέλο να συνομιλεί με τον Βόλφγκανκ Σόιμπλε στο Eurogroup και να εκτείνει... περίεργα το χέρι του, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή.

Σατανική σύμπτωση θα μπορούσαν να πουν οι «οπαδοί» της πρώτης άποψης. Η πραγματικότητα μιας χώρας τα τελευταία 2 χρόνια μέσα από μια φωτογραφία, θα πουν οι υποστηρικτές της δεύτερης άποψης. Εσείς… διαλέγετε και παίρνετε μόνοι σας. Σε κάθε περίπτωση, ο φωτογράφος έκανε… μπλακτζάκ με αυτή τη φωτογραφία!

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.