Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν…

 

Στο νησί των Σποράδων σύμφωνα με τοπικά μέσα, "απέδρασε" ο Γιώργος Παπανδρέου που διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να επιδοθεί στο αγαπημένο του χόμπι, το κανό...

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την ώρα που οι πολίτες διαδηλώνουν και αγωνιούν για την επιβίωσή τους, λόγω των νέων μέτρων, επέλεξε τον αγαπημένο του προορισμό για ένα διήμερο χαλάρωσης και... κανό εκμεταλλευόμενος τις καλές καιρικές συνθήκες.
Ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στην Σκιάθο μαζί με την σύζυγο του το Σάββατο και αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα σήμερα το βράδυ ή το αργότερο την Δευτέρα το πρωί.
Νωρίτερα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δύο φωτογραφίες από το ταξίδι αστραπή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο νησί.
Στην πρώτη φωτογραφίζεται μαζί με τη σύζυγος και το γιο του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Γ. Κουκουλάκη, στου οποίου το ξενοδοχείο "La Piscine Palace" διαμένει ενώ στη δεύτερη επιδίδεται στο αγαπημένο του χόμπι, το κανό...

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.