Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Γ. Χατζημαρκάκης: Πρέπει να υπάρξει νέο Σύνταγμα στην Ελλάδα

Ο ευρωβουλευτής γερμανών φιλελευθέρων, Γιώργος Χατζημαρκάκης

Η Ελλάδα δεν έχει φτάσει ακόμα σε ένα πόλεμο φτώχειας είπε στο ΣΚΑΪ ο Γιώργος Χατζημαρκάκης ευρωβουλευτής γερμανών φιλελευθέρων, με αφορμή συνέντευξή του στην ΒILD.
Πρόσθεσε ότι οι Γερμανοί εξακολουθούν να έχουν λανθασμένη εικόνα για τους Έλληνες, θεωρώντας ότι είναι εκείνοι που τρωνε τα γερμανικά λεφτά.
Σημείωσε ότι όλα τα μέτρα της τρόικας για 13ο, 14ο και βασικό μισθό είναι ιδεολογικά και δεν έχουν σχέση με την δημοσιονομική κρίση στην Ελλάδα. Πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να ανεχόμαστε τις απαιτήσεις της.
Σχολίασε ότι θα περίμενε από τους Ευρωπαίους να καταλάβουν ότι δεν πρόκειται για ένα λανθασμένο πολιτικό σύστημα στην χώρα αλλά για έλλειψη προγράμματος ανάκαμψης.
Τόνισε τέλος ότι πρέπει να υπάρξει νέο Σύνταγμα στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.