Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

“Έφαγε” αβγά ο Τσίμας στη Λιβαδειά

 

«Το πάθος για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα»ήταν το σύνθημα με το οποίο υποδέχτηκαν τον Παύλο Τσίμα στη Λιβαδειά. Ομάδα 20 ατόμων με πανό τον περίμενε έξω απο βιβλιοπωλείο της πόλης όπου ο δημοσιογράφος θα παρουσίαζε το....

βιβλίο του «Το ημερολόγιο της κρίσης». Εκτός από τα συνθήματα, κάποιοι από την ομάδα των 20 ατόμων εκτόξευσαν και...... αβγά προς τον Π. Τσίμα, μ’ ένα από αυτά, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, να τον πετυχαίνει στο πρόσωπο.

Πηγή:

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος21/2/12, 1:47 μ.μ.

    Μου δημιουργεί ευχαρίστηση η παραπάνω περιγραφόμενη σκηνή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.