Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Σκληρή απάντηση ΚΚΕ σε Καμίνη

Δριμύτατη επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε το ΚΚΕ στον Γιώργο Καμίνη. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Περισσός χαρακτηρίζει τον Δήμαρχο της Αθήνας "ελεεινό προβοκάτορα" απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις αιχμές που άφησε ότι πίσω από τους εμπρησμούς στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται το κομουνιστικό κόμμα.

"Ελεεινός προβοκάτορας αποδείχνεται ο δήμαρχος της Αθήνας, που άφησε υπαινιγμό ότι πίσω από τους εμπρησμούς στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται το ΚΚΕ", αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Περισσός και καταλήγει: "Παίζει κι αυτός τον εντεταλμένο ρόλο του, δίπλα στους ρόλους τόσων και τόσων ενάντια στο ΚΚΕ και στο εργατικό - λαϊκό κίνημα. Η πρακτική του Γκέμπελς του ταιριάζει γάντι".

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.