Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ...
Στην επιστολή-δήλωση που διένειμε στα ΜΜΕ του έφταιγαν όλοι οι άλλοι εκτός από τον εαυτό του. Του έφταιγαν μέχρι και ορισμένα blogs! Αυτή την φορά η συμπεριφορά είναι πολύ πιο προσγειωμένη. Σε συνέντευξη που παραχωρεί ο Π. Κωστόπουλος στο Πρώτο Θέμα, ομολογεί ότι...
για όλα φταίει αυτός, δίνοντας παραδείγματα για το νεοπλουτίστικο τρόπο ζωής και για τις σπατάλες που τον οδήγησαν στη κακοδιαχείριση. Όσο περνάνε οι ημέρες προσγειώνεται στην πραγματικότητα.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.