Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Έλειπε ο Τσίπρας άλλα όχι ο παλμός και η ελπίδα

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Άργος. Στην εκδήλωση κύριοι ομιλητές ήταν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ανεξάρτητος βουλευτής και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, ο οποίος αντικατέστησε τον Αλέξη Τσίπρα  λόγω του ότι ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ταλαιπωρείται από γρίπη. Πάνω από 400 άτομα βρέθηκαν στο εργατουπαλληλικό κέντρο της πόλης όπου με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στο μέρος των ερωτήσεων έδωσαν παλμό, και ζωντάνια  στην εκδήλωση, καθώς και έναν άνεμο αισιοδοξίας. Είναι πλέον φανερό ότι η ριζοσπαστική αριστερά βρίσκει ένα συνεχώς αυξανόμενο ακροατήριο ακόμα και στην επαρχία. Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Αγγελίνα Χατζάρα δήλωσε πως θα φροντίσουν ώστε σύντομα ο πρόεδρος να έρθει στην Αργολίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.