Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Υπογραφή τσεκούρι

Σε δημόσια στήριξη στον Μάκη Βορίδη προέβη σήμερα με δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς δήλωσε: «Κι εγώ κυκλοφορούσα με τσεκούρι στους δρόμους για να ανοίγω κεφάλια, πριν γίνω ένας στιβαρός και σοβαρός πολιτικός που προσέχει πού βάζει την υπογραφή του».

πηγή:

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος22/2/12, 5:55 μ.μ.

    Μάλλον για λαθροξυλοκόπος φαίνεται και όσο για την υπογραφή του .........άν κρίνει κανείς και από άλλα σχετικά γούστα άστο καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.