Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

«Φοβόμαστε τι θα γίνει με τους πεινασμένους»

Στα συσσίτια ελπίζουν οι άστεγοι

«Φοβόμαστε τι θα γίνει με τους πεινασμένους»«Δεν έχω χρήματα να φάω. Έρχομαι εδώ για να μην πεθάνω της πείνας. Οι δουλειές μου δεν πήγαν καλά και αναγκάστηκα να κλείσω το μαγαζί μου. Δεν είμαι ο μοναδικός», λέει στο newsbeast.gr ο 56χρονος, Γιώργος Κ., ο οποίος κάθε μέρα πηγαίνει στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων για να σιτιστεί.
«Αυτή τη στιγμή ημερησίως έρχονται σε εμάς για να σιτιστούν περισσότερα από 1.300 άτομα», αναφέρει ο πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ, Γιώργος Αποστολόπουλος. Στον ίδιο χώρο, η Εκκλησία μοιράζει φαγητό σε περίπου 1.500 άτομα. Δηλαδή, κάθε μέρα περισσότεροι από 2.500 άνθρωποι πηγαίνουν στους χώρους του ΚΥΑΔΑ, επί της οδού Πειραιώς, για να φάνε ένα πιάτο ζεστό φαΐ.
«Μέσα σε ένα χρόνο, όπως εκτιμούμε, το ποσοστό των ανθρώπων που ζητούν τρόφιμα υπολογίζεται ότι έχει αυξηθεί κατά 15%. Και ακόμα δεν έχουν έρθει σε εμάς οι άνθρωποι που χάνουν τώρα τις δουλειές τους. Φοβόμαστε πολύ τους πεινασμένους ανθρώπους, των οποίων τα ποσοστά θα αυξηθούν δραματικά», συνεχίζει ο κ. Αποστολόπουλος. Για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που με τις χορηγίες τους βοηθούν να συνεχίσει αυτή η υπηρεσία το έργο της.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.