Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

«Το σκηνικό εκβιασμού θα πέσει στο κενό»

«Το σκηνικό εκβιασμού θα πέσει στο κενό»Τσίπρας: «Ο λαός πρέπει να πάρει πίσω όσα του ανήκουν»

Για σκηνικό εκβιασμού που προσπαθούν να στήσουν κυβέρνηση και τρόικα κάνει λόγο σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς.
«Το σκηνικό εκβιασμού που προσπαθούν να στήσουν κυβέρνηση και τρόικα θα πέσει στο κενό. Το μαρτύριο της σταγόνας με τα συνεχιζόμενα μέτρα που χρεοκοπούν την κοινωνία, καταργώντας κάθε έννοια δημοκρατικής νομιμοποίησης, δεν έχει σχέση με τη μείωση του δημόσιου χρέους που συνεχώς αυξάνεται, αλλά με την επιθυμία του κεφαλαίου για βίαιη φτωχοποίηση των εργαζομένων και ολοκληρωτική ισοπέδωση των δικαιωμάτων τους. Καμία υποταγή στα σχέδια τους, η κυβέρνηση πρέπει να πέσει από τους ενωτικούς αγώνες και ο λαός να πάρει πίσω όλα όσα του ανήκουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.