Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

 

34% ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ!

61,5% ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!

Στοιχεία από τη δημοσκόπηση της εταιρείας RASS που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας "Παρόν της Κυριακής" και δημοσιεύτηκε στο φύλλο της 12ης Φλεβάρη.

Από τα ευρήματα αυτής της δημοσκόπησης προκύπτει ότι τα κόμματα τα οποία έχουν στηρίξει την κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ) συγκεντρώνουν αθροιστικά 34%, εισπράττοντας ξεκάθαρη αποδοκιμασία από τους ερωτηθέντες. Ενδεικτικά, το ΠΑΣΟΚ βλέπει τα ποσοστά του σε "ελεύθερη πτώση", σημειώνοντας - σε άλλη μια δημοσκόπηση - μονοψήφια ποσοστά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχετική ερώτηση της έρευνας, το 61,5% των ερωτηθέντων ζητάει εκλογές τώρα.

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ

ΠΑΣΟΚ: 8,7%

ΝΔ: 21,4%

ΚΚΕ: 7,1%

ΛΑΟΣ: 3,9%

ΣΥΡΙΖΑ: 8,8%

Οικολόγοι Πράσινοι: 4,2%

Δημοκρατική Αριστερά: 13,7%

Δημοκρατική Συμμαχία: 2,9%

Χρυσή Αυγή: 2,8%

Άρμα Πολιτών: 1,2%

Άλλο κόμμα: 3,7%

Αδιευκρίνιστη ψήφος: 20%

1 σχόλιο:

  1. ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΑΙΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ.
    ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.