Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Τσίπρας: Η ΕΕ δεν θα αντέξει έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

"Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αντέχει την αποπομπή ή την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ γιατί γνωρίζει πως η επόμενη που θα φύγει θα είναι η Ιταλία" δήλωσε σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας.

Η κρίση είναι ευρωπαϊκή, πρόσθεσε, και μια ευρωπαϊκή λύση θα ήταν ευνοϊκότερη για τη χώρα μας.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Σκάι, ζήτησε ακόμη 3ετή αναστολή των πληρωμών της χώρας προς το εξωτερικό, με τη σύμφωνη γνώμη των πιστωτών και των εταίρων μας.

Ο κ Τσίπρας υπενθύμισε ακόμη ότι η πρόταση του κόμματός του ήταν η επιλεκτική διαγραφή του χρέους, στην οποία τα ασφαλιστικά ταμεία θα έμεναν εκτός.

"Αν τα ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν τη δυνατότητα να δίνουν τις συντάξεις στους συνταξιούχους θα είναι καταστροφικό" σημείωσε, ενώ επανέλαβε την πρότασή του για κοινή κάθοδο της Αριστεράς στις εκλογές.

1 σχόλιο:

  1. Εντάξει, το καταλάβαμε, πουλημένος είναι ο άνθρωπος, ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ θέλει να γίνει, καλή τύχη σκουπίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.