Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Επιστρέφει ο Λαζόπουλος

 

ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ
Ανανεωμένος θα επιστρέψει στις 28 Φεβρουαρίου στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha o Λάκης Λαζόπουλος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, στο τραπέζι έχει πέσει η αλλαγή του ονόματος της εκπομπής το οποίο, όπως όλα δείχνουν, από «Αλ τσαντίρι νιουζ» θα γίνει «Αλ τσαντίρι σόου». Η πρώτη ερώτηση που θα κάνει ο αγαπημένος Λάκης στο κοινό είναι αν θα υπάρχει ζωή μετά το νέο μνημόνιο.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.