Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Νεολαία Συνασπισμού : Ή εμείς ή αυτοί!

 


Όλοι στους δρόμους να ανατρέψουμε μία κυβέρνηση που βρίσκεται σε πανικό. Οι υπουργοί των μνημονίων και των τραπεζών, πηδούν από το καράβι που βουλιάζει για να διασωθούν μπροστά στο φόβο της λαϊκής κατακραυγής.

Καμία συναίνεση στο νέο μνημόνιο, καμία συναίνεση στα μέτρα της εξαθλίωσης, της πείνας και της φτώχειας. Ο αγώνας του κόσμου της εργασίας για ζωή με αξιοπρέπεια είναι αγώνας χωρίς επιστροφή.

Τώρα ήρθε η ώρα για την ανατροπή, τώρα ήρθε η ώρα ο λαός να μιλήσει. Η απάντηση μας στα σχέδια τους είναι η συμμετοχή μας σε όλες τις κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών.

Το γραφείο τύπου της Νεολαίας Συνασπισμού

11/2/2012

2 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.