Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Η κόκκινη γραμμή, ο γλάρος και το μπλε χρώμα

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Η κόκκινη γραμμή, ο γλάρος και το μπλε χρώμα

 

Τι συμβολίζει το σήμα του κόμματος που ίδρυσε αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στο «αποκαλυπτικό δελτίο» είπε ότι η κόκκινη γραμμή είναι αυτή που παραβίασαν οι πολιτικοί αρχηγοί ενώ ο γλάρος και το μπλε συμβολίζουν την ανεξάρτητη Ελλάδα και το χρώμα της.

Επιπλέον τόνισε πως επικαλέστηκε την Παναγία, καθώς είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν ντρέπεται να το πει, ενώ δεν δέχτηκε πως είναι το ίδιο πατριώτης με τον Θ.Πάγκαλο και όσους υποστηρίζουν τα ιδια με αυτόν!

«Από τον κύριο Πάγκαλο, είμαστε πιο πατριώτες» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος τόνισε πως με την ΝΔ από την στιγμή που συμμετείχε σε όλη αυτή την διαδικασία της συγκυβέρνησης και την ψήφιση της δανειακής σύμβασης, δεν έχει καμία σχέση, ενώ για τα κόμματα της Αριστεράς είπε πως μπορεί να συμφωνούν σε όσα έχουν να κάνουν με το χρέος, αλλά όχι και στην έννοια του Έθνους- κράτους.

2 σχόλια:

  1. ΠΑΠΑΡΙΑ, Ε.ΠΑ.Μ. ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/2/12, 5:09 π.μ.

    οι δημιουργοι του προβλήματος δεν μπορεί να είναι οι λύτες τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.