Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Καλούν σε ξεσηκωμό οι οπαδοί

 

Τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή δεν αφήνουν ασυγκίνητους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού οι οποίοι μέσα από σελίδες στο Facebook εδώ και λίγη ώρα καλούν τον κόσμο σε ξεσηκωμό και δηλώνουν ότι θα....

παρευρεθούν μαζικά στο Σύνταγμα αύριο από τις 12 το πρωί. Το κάλεσμα κάνει λόγο για τις 18.00 το απόγευμα αλλά από το πρωί ο κόσμος θα συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος. Ως site έχουμε καθήκον να δημοσιεύουμε συνέχεια όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν άλλωστε πληροφορίες και ειδήσεις για να ενημερώσουμε τον κόσμο.Αναλυτικά το μήνυμα που κυκλοφορεί :
Αδέρφια,φίλοι και φίλες αναγνώστες Παναθηναϊκοί θέλω να μοιραστώ λίγες σκέψεις μαζί σας.Ως οπαδοί αλλά και φίλοι του αθλητισμού είμαστε και πολίτες αυτής της χώρας και όσα συμβαίνουν δεν μας αφήνουν αδιάφορους.Ο Παναθηναϊκός μας εξάλλου είναι κομμάτι της κοινωνίας και μάλιστα σημαντικό.Έτσι όπως τα κατάφεραν οι προδότες της Βουλής πλέον το γήπεδο και κάθε διασκέδαση θα θεωρείται είδος πολυτέλειας με τους μισθούς μειωμένους και με εξευτελιστικές συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα.
Οι οπαδοί σκέφτονται,νοιάζονται και έχουν περάσει κοινωνικά μηνύματα σε κάθε ευκαιρία πιάνοντας τον παλμό της κοινωνίας όντας μέλος της.Για το μέλλον μας,τα παιδιά μας και για όσα αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς αύριο στις 18.00 στην Πλατεία Συντάγματος είναι καθήκον μας να είμαστε εκεί σε αυτές τις κρίσιμες ώρες.Όλοι μαζί χωρίς κομματικές ταμπέλες με στόχο να διώξουμε τους τύραννους .Πολλοί θα γράψουν ότι η ομάδα μας αγωνίζεται στις 19.30 αύριο στο Οακα.Θα πω ότι μπορεί κάποιος να πάει μισή ώρα,μια ώρα Σύνταγμα και μετά να ανηφορήσει στο γήπεδο.Να αντιληφθούμε όμως όλοι ότι αύριο κρίνονται οι ζωές μας και το επίπεδο ζωής που μας ετοιμάζουν.Οπαδός σημαίνει φως.ΟΛΟΙ εκεί,όλοι ενωμένοι.18.00 στην Πλατεία Συντάγματος.
Καλούμε όλους τους διαχειριστές σελίδων του Παναθηναϊκού εφόσον τους εκφράζει το κείμενο να το αναδημοσιεύσουν ή να ενημερώνουν διαρκώς τα μέλη τους με δικές τους τοποθετήσεις και δημοσιεύσεις.Ήδη αρκετές σελίδες ανεβάζουν πληροφορίες και ειδήσεις για τα όσα συμβαίνουν.Κάναμε tag όσες περισσότερες σελίδες μας επέτρεπε το Facebook,ευελπιστούμε να το διαδώσουν και άλλες.
*Ψάξτε τι είναι ο νόμος A.C.T.A που ετοιμάζουν και τι επιπτώσεις θα έχει στην ελευθερία στο ίντερνετ.Πως μας επηρεάζει όλους.Αύριο διαμαρτυρόμαστε και για αυτό.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.