Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Αποκλεισμένο το Υπουργείο Οικονομικών από βενζινοπώλες!

 

Σε αποκλεισμό του υπουργείου Οικονομικών προχώρησε στις 11.30 η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος (ΟΒΕ), σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως υποστηρίζει, για τα άδικα και εξοντωτικά πρόστιμα του συστήματος «Ήφαιστος», με αποτέλεσμα να κλείσει η Καραγεώργη Σερβίας.
Η κινητοποίηση αναμένεται να λήξει στις 13.00.
Αίτημα του κλάδου είναι να γίνει άμεσα νομοθετική ρύθμιση του προβλήματος η καθυστέρηση της οποίας, όπως αναφέρει, «οδηγεί τους βενζινοπώλες σε απόγνωση λόγω της επιβολής δυσθεώρητων και εξοντωτικών προστίμων με μια άδικη, ανύπαρκτη και παράνομη κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.