Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Μπεγλίτης. Πολυτέλεια οι εκλογές, έρχονται νέα μέτρα τον Ιούνιο!

 

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Πάνος Μπεγλίτης, σήμερα το πρώϊ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια και είπε πως θα πρέπει να είναι (οι πολιτικοί) ειλικρινείς με το λαό. Τα μέτρα προσέθεσε δεν θα σταματήσουν εδώ. Τον Ιούνιο είπε, θα έρθουν και άλλα μέτρα.

Αυτή η ειλικρινής ομολογία του κ. Μπεγλίτη, θα πρέπει να...

θέσει σε συναγερμό τον λαό, τον οποίο παραπλανούν οι δήθεν μαχόμενοι πολιτικοί αρχηγοί και τα καθεστωτικά ΜΜΕ και να αντιληφθεί επιτέλους, ότι τίποτα δεν τελειώνει με την υπογραφή τουPSI και του δεύτερου μνημονίου. Από τώρα ουσιαστικά αρχίζει πλέον η συνεχής εξαθλίωση. Εμείς έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές ότι την κρίση απλά την έχουμε ακουστά. Ακόμα δεν έχουμε μπει. Και πράγματι, μετά τη νέα πλήρη υποδούλωση της χώρας από Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη, θα αρχίσουμε πλέον να μπαίνουμε στην πραγματική κρίση και στην απώλεια εισοδημάτων και περιουσιών, τι οποίες αποκτήσαμε τίμια με τη δουλειά μας.

Ο κ. Μπεγλίτης είπε ακόμα πως δεν πρέπει να γίνουν τώρα εκλογές και ότι υπάρχει δημοκρατική νομιμοποίηση για παράταση του χρόνου της κυβέρνησης Παπαδήμου. Εννοείται (λέμε εμείς) ότι εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν, παρά τα αντίθετα που λέει η Συγγρού. Ειδικότερα είπε πως «Σήμερα στις σημερινές συνθήκες σε αυτή την συγκυρία καμία μονοκομματική κυβέρνηση δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα. Δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία, γιατί να ξοδέψουμε χρόνο για εκλογές; έχουμε την πολυτέλεια;».

Πολυτέλεια λοιπόν η βούληση του λαού;

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.