Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Εκδηλώσεις αγάπης στον Χ. Παπουτσή στον Έβρο (Video)

Κάτοικοι του Έβρου, οι οποίοι αντιτίθενται στην κατασκευή του φράχτη αποδοκίμασαν σήμερα το μεσημέρι τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή κατά την αναχώρησή του από τη Νέα Βύσσα.

Η αστυνομία, όπως φαίνεται και στο βίντεο, κρατούσε σε μεγάλη απόσταση τους συγκεντρωμένους, ενώ αρκετές κλούβες βρίσκονταν σε κομβικά σημεία της Βύσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.