Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

Οι Anonymous «έριξαν» και τις αμερικανικές φυλακές!

 

Οι Anonymous «έριξαν» και τις αμερικανικές φυλακές!

Με το σωφρονιστικό σύστημα τα έβαλαν οι Anonymous στο τελευταίο τους χτύπημα που σημειώθηκε πριν λίγες ώρες.

Η πιο διάσημη ομάδα hackers του κόσμου επιτέθηκε στην ιστοσελίδα των φυλακών της Florida, ονομάζοντας την επίθεσή «μέρος των προσπαθειών να διαλύσουμε το βιομηχανικό συγκρότημα των φυλακών».

Οι hackτιβιστές τοποθέτησαν στο domain www.geogroup.com μια μαύρη οθόνη με το σύμβολο «#antisec,» ένας όρος εναντίον της ασφάλειας που χρησιμοποιεί συχνά η ομάδα.

Στο site επίσης τοποθέτησαν μια φωτογραφία του δημοσιογράφου Mumia Abu-Jamal, μέλος της οργάνωσης «Μαύροι Πάνθηρες» που καταδικάστηκε σε ισόβια το 1981 για την δολοφονία ενός αστυνομικού στην Philadelphia, όπως αναφέρει το mediagate.gr

«Ως τμήμα των τρεχουσών προσπαθειών μας να αποσυναρμολογήσουμε το βιομηχανικό σύνθετο των φυλακών, επιτεθήκαμε σε μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρίες φυλακών στις ΗΠΑ – ομάδα Geo,» αναφέρει το μήνυμα στο οποίο οι Anonymous αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.