Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΕΡΓΙΑ 7 Φλεβάρη 2012 - Εντυπωσιακή η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ (βίντεο)

Απεργιακές συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται σε αρκετές πόλεις της χώρας χωρίς να λείψουν κάποια μικροεπεισόδια στην Αθήνα. Το βίντεο που παραθέτουμε είναι από την τηλεόραση του Αντένα. Παρακολουθούμε πώς τα παρουσίασε τα επεισόδια καθώς επίσης και δηλώσεις της Αλέκας Παπαρήγα και του Αλέξη Τσίπρα. Οι συγκεντρώσεις ήταν μαζικές και είναι χαρακτηριστικό ότι απ’ τα αστικά ΜΜΕ η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ χαρακτηρίστηκε εντυπωσιακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.